« افزایش فروش در فروشگاه ها»

ساخت وبلاگ

 روشن نمایی :

 در ویرایش این نوشته ،  ما از نسک (کتاب) «پارسی بگوییم، تازی نگوییم» ، برای سره نویسی واژه های تازی به پارسی بهره گرفته ایم.

دکتر مرداویج زیاری

در یک پژوهش در آمریکا آنگاه که گوناگونی مرباهای در قفسه بررسی از مرجع فروشگاه طبق کپی رایت را کاهش دادند ، میزان فروش به طور چشمگیری بررسی از مرجع افزایش طبق کپی رایت یافت . شاید شما یک فروشنده باشید . نمونه وار دارنده یک سوپر مارکت برزنی(محلی) یا گرداننده یک بررسی از مرجع فروشگاه طبق کپی رایت افزارهای خانگی. اینچنین شما نیز مانند همه فروشنده های سراسر جهان دوست دارید بیشتر بفروشید . در اینجا چند راهکار ساده و کاربردی را برای بررسی از مرجع افزایش طبق کپی رایت فروشتان را نشان می دهیم :

1-اگر برخی از فراورده هایی که شما در فروشگاهتان دارید از رسانه ها رسانیدار(تبلیغ) می شود باید شادمان باشید ، ویک این بدان ماناک نیست که اگر دست روی دست بگذارید ، انبوه مشتریان به فروشگاه شما روانه خواهند شد. در اینجا شما باید تکنیک "یادآور" را به کار بگیرید . مردم شب در تلویزیون رسانیدار فراورده ای را می بینند یا بامداد در مترو ، آن رسانیدار را در موبایل یا روزنامه می بینند و سپس درگیر زندگی می شوند . بنابراین قطعی نیست که آنگاه که از جلوی فروشگاه شما می گذرند ، آن رسانیدار را به یاد بیاورند . اینجاست که شما باید با گذاشتن تابلویی در برابر دیدگان تک هایی که از جلوی فروشگاه شما می گذرند یا به درون آن می آیند، رسانیداری که پیشتر دیده اند را به آنان یادآوری کنید .  با دیدن تابلوی یادآور ، آنچه تک در رسانیدارها دیده است ، برایش بازبینی می شود و گمانه خرید بالا می رود . بی شُوند(دلیل) نیست که برخی زاست(تولید) کننده ها همراه فراورده های خود ، پوسترهایی به فروشگاه می دهند که نمونه وار بخش نوین فلان سریال رسید.

2-بازی سازی (گیمیفیکیشن) را به کار بگیرید . بازی سازی اینست که که روندی را برگماشتید(تعریف کنید) که مشتری به مدت درازی شما را همراهی کند . نمونه وار یک پیتزا فروشی ، کارتی را با 10 خانه چهارگوش چاپ می کند و به مشتریانش می دهد . با هر بار خرید ، یکی از خانه ها از سوی صندوقدار مُهر می شود و با پر شدن همه خانه ها ، یک پیتزای رایگان به مشتری داده خواهد شد . این کارت ساده می تواند انگیزه ای برای بازگشت چند باره مشتری به آن مغازه شود ، کامناکام(البته) اگر پزایش(غذایش) براستی خوشمزه باشد . ببینید چگونه می توانید سودی برای مشتریانتان برگماشتید(تعریف کنید) تا آنها در پیغان های(شرایط) برابر برای خرید نزد شما بازگردند.

3-بکوشید نام های مشتریان را یاد بگیرد و به اندیشه بسپارید . خواندن تک ها با نام یا نام خانوادگی آنها سهش(حس) همدلی را بر می انگیزاند . به همین شُوند برخی از کارها که هنبازین(مشترک) دارند (مانند تاکسی تلفنی ها) در سیستم خود نام تک ها را نگه می دارند تا آنگاه که زنگ تلفنشان به نوا در می آید ، نام هنبازین روی مونیتورشان نمایش داده و آنها پس برداشتن گوشی بگویند : درود خانم / آقای ...

4-با مشتریان بهم بستگی های(روابط) انسانی داشته باشید . یکی از این راه ها ، مهرورزی به کودکان آنهاست . مردم فرزندان خود را دوست دارند و اگر کسی به فرزندانشان مهر ورزد ، هرآینه(حتماً) بر آن خواهند شد که جبران کنند . اگر به کارتان مردم روزانه بازگشت می کنند (نمونه وار میوه فروش هستید) چه اشکالی دارد بیسکوییت هایی را در نگر بگیرید که آنگاه که کسی با فرزندش به درون مغازه تان آمد ،  یکی از آنها را با لبخند و مهربانی به کودکش دهید؟ این کار را برخی رستوران ها با دادن بادکنک به کودکان می انجامند.

5-مشتری را سردرگم نکنید . این پندار که اگر کالاها در مغازه گوناگونی بسیار داشته باشند ، فروشتان نیز بالا خواهد رفت رد شده است . در یک پژوهش در آمریکا ، یک بار قفسه های یک فروشگاه را پر از گونه های مربا کردند . هر چند شمار بازدیدکننده ها بالا رفت ویک(امّا) فروش پایین آمد . آنگاه که شمار مرباها را کاهش دادند، میزان فروش چشمگیر افزایش یافت . پژوهشگران می گویند مغز انسان در برابر گوناگونی بیش از اندازه ، دچار دو دلی می شود و آنگاه که دو دل شد ، شاید چهره پرسمان(مسئله) را پاک کند و خرید را به زمان یا فروشگاه دیگری واگذار کند . اگر رفتار بزازهای کهن را بررسی کنید ، می بینید که آنها بِکارا (معمولاً) سه یا چهار طاقه پارچه را از قفسه پایین می آورند و به مشتری نشان می دهند و اینجور نیست که همزمان 15 طاقه را به مشتری نشان داده و او را سردرگم کنند . آنها تنها هنگامی طاقه های نوین را می آورند - باز هم قطره چکانی - که مشتری از 4 - 3 طاقه نخست ، چیزی را پسند نکند.

6-رفتارشناس ها می گویند بیشتر مردم زیر هَنایش(تأثیر) رفتار بیشترها(اکثریت) هستند . در برخی از نَسک فروشی های آمریکا ، بخشی هست به نام به "پرفروش ترین های ماه". آنها می دانند که آنگاه که تکی بداند فلان فراورده با پیشواز روبرو شده است ، گرایش بیشتری به آن خواهد داشت.  بنابراین به مشتریان خود بگویید که فلان فراورده چه اندازه با پیشواز روبرو بوده و به گفته بازاریان دیرین "هر کی برده خرسند بوده". پس، فراورده های پرفروشتان را بشناسانید.

7-مردم دوستدار شنوادان(اطلاعات) هستند . درباره فراورده هایی که می فروشید خوانش(مطالعه) کنید و شنوادان بسنده به دست آورید تا آنگاه که با مشتری سخن می گویید ، او را سرشار از شنوادان(اطلاعات) کنید . مردم آنگاه که شنوادان بسنده از یک فراورده داشته باشند ، با گرایش بیشتری آن را می خرند . اگر مشتری بداند که موتور درون این آمیخت(مخلوط) کن ساخت فلان کمپانی است ، گونه تنه اش از آلیاژ ویژه ای است که پایداریش را بالا می برد ، تنها به اندازه یک لامپ 60 وات می گُسارد(مصرف می کند) و 24 ماه پایندانی(ضمانت) دارد، هرآینه(حتماً) آسوده تر گُزیر(تصمیم) به خرید می گیرد تا این که یک آمیخت کن(مخلوط کن) را روی یک قفسه فروشگاهی ببیند. گاه های بیکاریتان در فروشگاه را به خواندن بروشورهای فراورده هایی که می فروشید بگذرانید و با به کار گیری اینترنت و افرتک های آروینمند(مجرب) ، پی در پی شنوادان(اطلاعات) خود درباره فراورده هایی که می فروشید را بیفزایید.

8-اگر کالایی را ندارید، در پاسخ به مشتری نگویید : نه! شوربختانه نداریم. بجای آن چنین پاره سخن هایی را به کار بندید :

  • از آن بهترش را داریم.
  • برند دیگری داریم که می تواند نیازتان را به خوبی برآورد.
  • تا دو روز دیگر خواهیم آورد.

9-کالاهایی که جزو دربایست ها(ضروریات) نیستند را درست جلوی چشم و دست مشتریان جای دهید . کمتر کسی به یک سوپرمارکت می آید تا یک شکلات رنگی بخرد ، ولی بسیاری هر روز به سوپرمارکت می روند تا شیر و ماست بخرند . بنابراین اگر یخچال شیرگون ها(لبنیات) پشت ویترین ها باشد دشواری ای ندارد ویک(ولی) شکلات های رنگی باید روی پیشخوانی باشد که مشتری برای پول دادن به آنجا می آید و شاید با دیدن آنها یکی را نیز در دم بردارد!

10-روش "کرانه داری"(محدودیت) را به کار گیرید . نمونه وار اگر می خواهید کالا یا پرستایی(خدماتی) را با کاست(تخفیف) بنمارید(ارائه دهید) ، یا برای یک کلاس آموزشی نام نوشت(ثبت نام) کنید روشن کنید که  تنها تا پایان روز دوشنبه می توان این کارپروا(فرصت) را به کار گرفت یا تنها 20 عدد از این گوشی ها با این بها فروخته خواهد شد و... . آروین(تجربه) نشان داده است که آنگاه که مشتریان احساس کنند که شاید کارپروایی(فرصتی) از دستشان برود ، گرایششان(تمایلشان) برای خرید بیشتر خواهد شد.

11-بکوشید زمان ماندن مشتری در فروشگاهتان را بیفزایید . این سفارش به ویژه برای فروشگاه های بزرگ بسیار دارای کرامندی(اهمیت) است . نورپردازی شایسته ، پخش موسیقی آرام ، گذاشتن جاهایی نرم و آسوده برای نشستن و آسودن مشتریان ، پراکندن بوی خوش در پیرامون و ... روش های اینچنین برای افزایش زمان باشندگی مشتری در فروشگاه هستند . ناگریز فروشگاه ها و مراکز بازرگانی بزرگ ، فنگام(ساعت) دیواری نیز در آنجا نمی گذارند و پنجره ای رو به بیرون ندارند تا مشتریان پروادار(متوجه) گذر زمان نشوند.

12-مشتری را غافلگیر و شاد کنید . نمونه وار می توانید گاهی بدون هیچ پیش زمینه ای به مشتری کاست(تخفیف) دهید و او را از این کاست ناگهانی شادمان کنید یا پیشکشی به او دهید و سهش(حس) ارجشناسی اش را برانگیزید . بکوشید "سهش خوب مشتری" با برند شما آمیخته خواهد شد.

13-آنگاه که مشتری لیست خریدش را به شما گفت ، می توانید در بازپی آن ، پیشنهادهایی به او داشته باشید. نمونه وار اگر کت و شلواری خریده ، می توانید پیراهنی که ست آن است را به مشتری پیشنهاد کنید یا به مشتری رستوران پس از سفارش پزا(غذا) بگویید که سالاد خوبی هم دارید یا زیتون پروده نوین تان ارزش آزمودن را دارد.

14-بانک شنوادان(اطلاعات) مشتریان داشته باشید . با مشتریانی که پیشتر خرید داشتند و اکنون ندارند ، تماس بگیرید و جویای حالشان شوید و از ایشان بپرسید که چه شده که دیگر سراغ شما نمی آیند . شاید خرده گیری(نقدی) داشته باشند که کارتان را برهاند و سودمند باشد . به کارگیری نرم افزارهای CRM می تواند بهم بستگی های(روابط) شما با مشتریانتان بهبود بخشد و فروشتان را بالا ببرد.

15- اگر این نوشته را سودمند دانستید ، آنرا برای هممیهن دیگر ایرانیتان نیز بفرستید تا او نیز بهره مند گردد.

آرمان جاویدان...
ما را در سایت آرمان جاویدان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : armanjavidano بازدید : 143 تاريخ : سه شنبه 29 آبان 1397 ساعت: 20:49